Trend Sweatshirt Modelleri, diye merak ediyorsanız, sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.

Her yıl yaş almanın güzel yanlarının yanında stilinizdeki değişim gibi zorlayıcı tarafları da olabilir. Eskisi gibi her istediğinizi komik duruma düşmeden giyemeyeceğiniz kesin. Bol, yırtık paçalı pantolon gibi yetişkin dünyasına uymayacak parçalardan kaçınmak gerekiyor. Ancak kapüşonlu sweatshirtler yani hoodie’ler okuldaki beden eğitimi derslerinden çıkıp modern erkeğin gardırobunda önemli bir yer edindi.  Givenchy veVetements gibi markaların yükselişi spor giyimin günlük hayattaki ağırlığını da artırıyor. Bu yüzden yalnızca gym’de görmeye alıştığınız parçalar artık her zaman elinizin altında olmalı ve onları bir teenager gibi görünmeden nasıl kombinleyeceğinizi bilmelisiniz.

Öncelikle yeni başlıyorsanız hoodie’nizi minimal tarzda seçin. Kat kat giyinirken ve kombin yaparken sade parçalar tercih etmek en güvenli tercih olacak. Basic seçiminizi hareketlendirmek için üzerine mümkünse sırtı baskılı bir bomber ceketle tamamlayabilirsiniz. Hoodie’leri birkaç sezondur yine gym dışında da kullanılan sweatpant’lerle tamamlayabileceğiniz gibi daha smart casual bir stil için mavi jeanlerle de giyebilirsiniz. Slim-fit bir jean’i yine basic çizgili bir tişörtle kombinleyin.

Sırt çantaları gençlik yıllarının başka bir sembolü. Ancak son yıllarda tasarımcılar tarafından onlar da yetişkin hayata göre tekrar yorumlandı ve stil sahibi görünmenin önemli detaylarından biri haline geldi. Özellikle desenli olanlar tarzınıza farklı bir dinamizm katacak ve gün içinde ihtiyacınız olan her şeyi yanınızda taşımanıza olanak verecek.  Sezonun en önemli sneaker modeli court sneaker’lardan düz renk bir ayakkabı bütün bu görünümü mükemmel şekilde tamamlayacak.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Menü