2020 kış renkleri nelerdir diye merak ediyosanız, sosyal medya hesabımızı takip edebilirsiniz.

1. Koyu Kırmızısı

Koyu kırmızı rengi bu sezon moda olacak çapıcı renklerden sadece biri. İddialı ve cesur bir görünüm vadeden koyu kırmızı rengi stiliyle dikkat çekmeyi sevenlerin rengi olacak gibi duruyor. Podyumlarda gördüğümüz bu şık rengi sizde eteklerinizde ve bluzlarınızda denemeye ne dersiniz?

2. Merlot

Koyu kırmızının biraz kahverengi tonuna kaçtığı renk olarak tanımlayabileceğimiz merlot tonu bu sezon modaya klas ve sofistike bir hava katacak gibi duruyor. Özellikle soğuk günlerin vazgeçilmezi palto ve kabanlar için mükemmel bir renk olan merlot ile bu sonbahar-kış sezonunda tanışmaya hazır olun.

3.Cranberry

Sezonun ruhunu tam anlamıyla yansıtan bu renk soft bir kırmızı ile pembenin karışımı gibi duruyor. Feminen ve çekici bir görünüm vadeden bu renk özellikle açık tonlarla mükemmel kombinler oluşturuyor.

4. Koyu Bordo

Merlot’u andırmakta olup, biraz daha soğuk bir tonudur. Kırmızı ve kahverenginin bir karışımı olan bu renk özellikle 2019 – 2020 sonbahar/kış podyumlarını ele geçirdi diyebiliriz. Siz de bu çekici, sofistike ve bir o kadar da cool olan rengi kombinlerinizde kullanarak sezonun trendlerine uyabilirsiniz.

5. Summer Fig

Birazcık turuncuya çalan rengi ile hafif bir yaz havası sunan bu renk soğuk günlere güneşin enerjisini taşıyacak. Bu çarpıcı rengi beyaz ve bej gibi tonlarla daha sıcak havalara uygun kombinlerde kullanabileceğiniz gibi siyah gibi koyu renklerle soğuk günlerde de tercih edebilirsiniz.

6. Şeftali Rengi

“Peach Pink”(Pantone 15-1530) soft tonuyla sonbahar kışa sıcaklık katacak olan bir diğer renk. Crabapple rengine benzeyen şeftali rengi daha soğuk havasıyla diğer tonlardan ayırılıyor.

7.  Crabapple

Türkçesi “yaban elması” olan “Crabapple” pembe ve turuncunun bir harmanı. Soft ve naif bir görünüme sahip olan crabapple rengi kazaklarda, eteklerde ve elbiselerde bu sezon karşımıza sıklıkla çıkacak.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Menü