Kaliteli Büstiyer Nereden Alınır öğrenmek için doğru yerdesiniz.

Uzun Kollu Crop

Crop, kadın üst giyiminde kullanılan göbek bölgesini açıkta kalan kısa tişört ve bluzlar için kullanılır. Göbek bölgesi açık olan tişört, bluz, gömlek benzeri giysilerde crop denir. Crop top denilmesinin nedeni üst (top) giyimde kullanılmasıdır.

Kallisto Collection olarak sayfamızda bulunan crop modelleri her tarz için uygun ve şık tasarımlarımızla her bütçeye uygun ürünlerimizin kalitesi ile sizlere sunulmuştur.

Büstiyer ve Kullanımı

Büstiyer (bustier), iç çamaşırı olarak giyilen, kadınlar için sütyen kullanmadan elbisenin altına giydikleri sütyen formunu veren bir giysidir. Büstiyeri öncelikli amacı, bele nazikçe şekil verirken vücudun üst ve orta kısmında yukarı doğru sıkarak, göğüsleri dolgun göstermek için yukarıya itmesidir. Ancak günümüzde büstiyer elbisenin içinde kullanılmasının yanı sıra ceket gömlek ve benzeri giyim tarzlarına da uyarlanmıştır. Sayfamızda bulunan büstiyer modelleri ile tarzınıza tarz katabilirsiniz.

Kaliteli Büstiyer Nereden Alınır hakkında detaylı sorularınız için bizleri takip edebilirsiniz.

Modern Şık Sweatshirt Çeşitleri

Sweatshirt günümüzde en sık kullanılan giysi stillerinden bir tanesi olarak tanımlanabilmektedir. Birçok farklı modeli, rengi ve özellikleri bulunmaktadır. Kısa kollu sweatshirt genellikle yaz aylarında veya ilkbahar aylarında tercih edilmektedir. Uzun kolu olan ise genellikle kış ve sonbahar aylarında tercih edilmektedir. Spor yaparken kullanımı uygun olduğu gibi günlük hayatta da sıklıkla karşımıza çıkmaktadır.

Sweatshirt bu kadar tercih edilmesinin en önemli ana nedeni kullanıcısına sağladığı rahatlıktır. Diğer giysilere göre kullanıcısının hareket alanının kısıtlamaması bu nedenle kullanıcıların tercihinde son derece önemli bir rol oynar. Ayrıca oldukça ekonomiktir ve fiyat ve performans olarak değerlendirildiği zaman farkını açıkça ortaya koyar. Kaliteli malzemelerden imal edilen ürünlerimiz uzun ömürlüdür. Yüzlerce yıkamanın ardından bile yumuşak dokusu korunur. Kallisto Collection olarak bünyemizde bulunan tüm sweatshirt modelleri kaliteli bir şekilde hazırlayıp sizlere özenle sunuyoruz.

Modern Kapüşonlu Tunik Modelleri

Tunik bol kesimli ve genellikle pantolon, tayt, şort ve eteklerin üstüne giyilen düğmeli ve düğmesiz yapıdaki kıyafettir. Genelde bol kesim olmasından dolayı rahatlığıyla bilinir. Kapüşonlu modelleri de vardır. Tesettür giyiminde de önemli yer tutmaktadır.

Kaliteli Büstiyer Nereden Alınır hakkında detaylı bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Menü